Ben je momenteel bezig aan het inrichten van je woning? Omdat je net een nieuw huis hebt gekocht? Of omdat je je hebt het laten verbouwen? Wanneer je je huis gaat inrichten is het belangrijk om te kijken naar een bepaalde stijl die goed bij je past. Ben je bijvoorbeeld iemand die houdt van veel kleur en motiefjes? Dan is een Marokkaans interieur echt iets voor jou! Ben je benieuwd naar hoe je in jouw huis een Marokkaans interieur tot stand kunt brengen? Lees dan verder.

Motiefje hier, kleurtje daar

Heel erg bekend aan de Marokkaanse stijl is dat er veel motiefjes door elkaar heen lopen. Echter is het niet zo dat het interieur niet goed bij elkaar past. In het interieur lopen de kleuren namelijk vloeiend in elkaar over en zijn ze heel erg passend. Heb je een houten vloer liggen? Mooi! Dan hoef je aan de vloer niet zoveel meer te veranderen. Dit komt doordat hout tijdloos is en bijna bij iedere stijl wel in het straatje past. Je kunt de vloer wel af stijlen door een vintage vloerkleed neer te leggen. Een vintage vloerkleed heeft veel kleur in zich zitten en vooral veel motiefjes. Echter zijn de kleuren op een vintage vloerkleed niet zo fel. Het lijkt altijd dat bij een vintage vloerkleed dat de kleuren een beetje vervaagd zijn. Een vintage vloerkleed maakt je houten vloer helemaal af doordat het een accent geeft aan je interieur. Daarnaast zorgt het vintage vloerkleed ervoor dat je niet door de ruimte een hele vloer ziet. Je vintage vloerkleed creëert hierdoor ruimtelijkheid en hierdoor lijkt je vloer niet strak.

Lekker slapen met dekens en …..

Wanneer je een leuke bijpassende bank hebt gevonden, is het belangrijk om deze ook passend te maken in je interieur. Dit kun je doen door een bank in één gelijke, maar ook een kleur die past bij de vloer. Een goede kleur is bijvoorbeeld beige, bruin of donkergrijs. Echter moet de kleur niet te hard zijn voor in de ruimte. Om de bank mooi af te stijlen kun je kiezen voor een Marokkaans kussen. Een Marokkaans kussen is net als het vintage vloerkleed met veel verschillende patroontjes. Naast de verschillende patroontje is een Marokkaans kussen ook kenmerkend aan zijn mooie kleuren. Met een Marokkaans kussen kun je de bank die je in een basic kleur hebt gekocht gemakkelijk stijlen. Door middel van een Marokkaans kussen wordt je bank niet zo saai. En daarbij waarom zou je maar één Marokkaans kussen op de bank kunnen leggen als meerdere er beter uitziet? Zo hoef je ’s avonds ook niet om een kussen te vechten.

Categorie├źn: Blog

0 reacties

Geef een reactie