Kleding, zolang er al mensen bestaan, zegt kleding al wat over hen. De kleding die je draagt, draagt tegelijkertijd ook deels uit hoe je bent of hoe je je voelt. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij je goed voelt in deze kleding. Kleding, en daarmee smaak, is compleet subjectief. Dit maakt dat het lastig is om er een algemeen advies over te geven. Toch hebben we speciaal voor jou de leukste stijlen dameskleding voor dit jaar uiteengezet en dan weet je zeker meer over de juiste kleding en dat is wel zo prettig om te weten als je op zoek bent naar leuke kleding.

Lente

De lentekriebels zijn natuurlijk alweer begonnen, maar dat betekent niet dat je al te laat bent. nu is het tijd om te beslissen over uw kenmerkende look voor het komende lenteseizoen. De beste outfits voor de lente zijn niet alleen klaar voor warm weer: Ze zijn het perfecte tegengif voor de gezellige loungewear en noodzakelijke laagjes van de afgelopen maanden. Laat je inspireren door de vele kleuren en patroontjes die je online kunt vinden. De basics voor de lente kun je perfect scoren bij Florez en Red Button. Streepjes patronen en bloemen zijn nog steeds erg populair, eveneens als blazers en flare broeken. 

Zomer

Met een nieuwe golf vakantiegangers is het geen verrassing dat een stijl met vakantiegevoel bovenaan de modetrend lijsten voor de zomer van 2022 staat. De stijl die er het meeste uitspringt is ‘cottagecore’. Deze stijl belichaamt echte vrouwelijkheid door in te spelen op bloemen en zonnige fits. Ook linnen en schattige jurkjes zijn, net zoals altijd, weer helemaal in voor deze zomer.

Herfst

Voor de herfst zijn button-downs weer/nog steeds weer helemaal hip. Aangezien dit kledingstuk wordt beschouwd als het ultieme kledingstuk in de kast, is de kans groot dat je er al een hebt liggen. Het maakt niet uit of hij wit, gestreept of pastelkleurig is, dit seizoen komt hij van pas in allerlei situaties. Combineer hem met verschillende lagen voor een speelse look. Ook kleding met franjes wordt gezien als een terugkerende trend voor deze herfst.

Winter

Voor de winter is minimalistisch het helemaal. Simpele combinaties waarbij je wel degelijk gebruik kunt maken van vrolijke kleuren die men normaal in de zomer draagt doet het heel goed. Losse, warme truien (het liefst gebreide truien) zijn ook een perfecte optie. Daarnaast zijn de wijde spijkerbroeken nog steeds erg in de trend en kun je dit meteen leuk combineren met de comfy truien. 

 

Categorie├źn: Blog

0 reacties

Geef een reactie