Ik ben van mening dat een kind niet ‘gewoon’ is ontstaan! Hier moeten natuurlijk wat dingetjes voor gebeurt zijn. Dit is je eigen verantwoordelijkheid en degene met wie je een kind neemt. Als je nou niet helemaal zeker bent of jij wel de vader bent van het kind kan je een test gebruiken om dit vast te stellen. Als je elkaar vertrouwd zou dit natuurlijk niet hoeven maar als je er toch niet helemaal zeker van bent zal een DNA test je redding zijn. Zo een DNA test kan je gebruiken voor verschillende redenen. Gewoon om je gemoedstoestand te sussen en er zeker van zijn dat het kind van jou is(of niet) en om in een rechtszaak bewijs te hebben tegen over de andere partij wanneer je een echtscheiding wil aanvragen.

De DNA test is je vriend

Een DNA test kan je grootste vriend zijn óf je grootste vijand. Daar kan je maar op één manier achter komen. Door de test uit te voeren! De test kan worden toegepast bij verschillende stadia van de zwangerschap of na de geboorte. Het beste is om in het vroegste stadium een test af te nemen. Zo kan je bepalen of je partner wel te vertrouwen is of niet. Wat daarnaast handig is om te doen is om een test te nemen die gebruikt kan worden bij een rechtszaak. Dit voorkomt een hoop gedoe wanneer je slechts een gemoedsrusttest aanvraagt. Deze is namelijk niet toe te passen bij een rechtszaak.

Familie test

Naast een zwangerschap en vaderschapstest zijn er ook nog familierelatietesten. Met deze tests kan je erachter komen wat voor relatie je met je ooms, tantes of grootouders daadwerkelijk hebt. Deze test is handig om te doen wanneer de vader niet bereid is om DNA af te staan. Zo kan via een broer of zus DNA materiaal worden verzameld als bewijs. Hetzelfde geldt voor een grootouder DNA test. Deze tests helpen je ook om te achterhalen welke relatie je hebt met je grootouders.

De test de testen

De echte test achter een DNA test is of na de uitslag ervan nog contact wordt onderhouden wanneer de test niet positief is. In mijn ervaring heeft dit voor verschillende leden van mijn familie effect gehad. De een wilde nog goed contact onderhouden en het andere familielid wilde dit niet meer. Dit is de echte test die men moet ondergaan na het afnemen van de DNA test.

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie