Onesies zijn de ultieme lounge outfit voor in de winter. Natuurlijk hoor ik je denken dat jij ook gewoon een onesie in de zomer draagt wanneer het een wat koudere avond is, maar in de meeste gevallen dragen mensen onesies wanneer het wat kouder is. Dit komt door de functie van een onesie. Hierover zal ik zometeen wat meer vertellen. Maar eerst zal ik vertellen wat een onesie is en hoe zo een pak eruit ziet. Het is namelijk een pak dat bestaat uit één stuk stof met een enkele ritssluiting aan de voorzijde van het pak. Het pak is ontstaan doordat men op zoek was naar een rompertje voor volwassenen. Ik weet niet of dit een feit is, maar het lijkt mij zeker aannemelijk aangezien het op zo een rompertje lijkt.

Een onesie als loungeoutfit

Een onesie is niet zomaar een loungeoutfit, het is de ultieme outfit om in te loungen. Dit komt mede doordat het is gemaakt van een bepaald soort materiaal. Het materiaal waar ik over spreek is polyester en katoen. Dit materiaal is zo comfortabel dat je er echt de hele dag in kan vertoeven. Polyester en katoen zijn namelijk erg warme materialen maar daarnaast ook zeer comfortabel. Het is een zeer stretchy stof dat goed rekt en vormt naar de vorm van het lichaam van de drager.  Het materiaal zorgt ervoor voor dat de drager zich heerlijk warm en comfortabel de dag door kan brengen. Je kan het ook wel de ultieme lounge outfit noemen.

Verschillende soorten onesies

Je hebt natuurlijk niet maar één soort onesie. Er zijn gigantisch veel onesies in verschillende kleuren, vormen, uitvoeringen en formaten. Zo zit er altijd wel wat tussen voor iedereen. Ik heb bijvoorbeeld een beren onesie. Maar vrienden van mij hebben dan weer onesies van superhelden. De verschillende soorten onesies zijn bijna allemaal in dezelfde vorm te verkrijgen. Zo heb je meestal een hoodie die vast zit aan de onesie, zodat je jezelf helemaal warm kan inpakken. Lekker warm toch!

Niet alleen om mee te loungen

Zo een heerlijk comfortabel pak hoef je niet alleen te gebruiken om in te loungen. Hij is ook perfect voor verkleedfeestjes. Een verkleedfeestje zoals Carnaval of Halloween zijn de perfecte gelegenheid om er comfortabel bij te lopen op een gezellig feestje. De pakken zijn tevens erg leuk om gezamenlijk aan te trekken. Probeer het nu zelf en kijk online voor zo een leuk pak!

 

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie