Ken je dat gevoel? Het mag wat groter. Puur omdat ook de buren een aanbouw hebben? Of juist omdat dit al jaren een droom van je is? Je huis verbouwen is dan een goede optie. Maar wellicht heb je geen zin om wekenlang in stof en puin te gaan zitten. Daarnaast kost een verbouwing ook enorm veel geld. Hierdoor kan de verbouwing je nog eens aardig wat centjes gaan kosten. Of ga je liever ergens anders naartoe? Naar een huis dat veel groter is? Een grotere tuin heeft en dat dichter bij de stad zit? Verhuizen is dan een gemakkelijkere oplossing omdat je dan al het huis voor je klaar hebt staan. Geen verbouwing meer waarmee je rekening hoeft te houden?

Waar ga ik mijn spullen laten?

Wanneer je gaat verbouwen of verhuizen zal je woning leeg moeten zijn. Dit kan doordat er anders stof komt op de meubels, maar ook bijvoorbeeld omdat je het in een ander huis moet gaan plaatsen. Soms kun je niet meer wachten met het leeghalen van je woning totdat je kunt overhuizen. Hierdoor zal je voor je spullen een tijdelijke optie voor je meubilair moeten zoeken. Dit kan zowel voor verbouwen als verhuizen handig zijn. Het slimste is om in de buurt, bijvoorbeeld Den Haag, van je oude woning of nieuwe woning een tijdelijke opslag te vinden. Tijdelijke opslag den Haag zal ervoor zorgen dat je spullen tijdens het verbouwen of verhuizen niet in de weg zullen staan. Na het verhuizen kun je alles uit de tijdelijk opslag Den Haag terug op zijn plek zetten. Het handige aan tijdelijke opslag Den Haag is dat je door middel van tijdelijke opslag Den Haag even geen omkijk hebt naar je spullen. Echter is de tijdelijk opslag Den Haag maar voor een tijdje. Je kunt hier dus niet je leven lang gebruik van maken. Wanneer je gaat verhuizen is het aan te raden om een tijdelijke opslag te zoeken bij je nieuwe woning. Wanneer je namelijk van Groningen naar Den Haag verhuist, hoef je nadat je in de nieuwe woning mag intrekken niet op en neer te reizen van Den Haag naar Groningen en terug, maar gewoon gemakkelijk naar je tijdelijke opslag Den Haag.

Gewoon in één keer

Wanneer je er toch voor kiest om in één keer over te huizen, heet dit cross docking transport. Cross docking transport wil zeggen dat je je meubels zonder tussenopslag brengt van A naar B. Het voordeel aan cross docking transport is dat je je meubels niet hoeft op te slaan voordat je ze naar je nieuwe huis gaat overplaatsen. Cross docking transport wordt veel gebruikt tijdens verhuizingen. Door middel van cross docking transport zijn je meubels in één keer bij je nieuwe woning. Zo ben je met cross docking transport binnen 1 dag over naar je nieuwe woning.

Categorie├źn: Blog

0 reacties

Geef een reactie