Als je alles van te voren zou weten… dan! 

Is een bekende uitspraak waar iedereen wel eens over nagedacht heeft denk ik. Want inderdaad, wat als je alles van te voren zou weten, wat zou je dan doen?

Mensen die je in de richting kunnen helpen van het alles vooraf weten zijn de helderzienden en daar wilde ik het vandaag eens over hebben met jullie. Want zijn jullie zelf wel een naar een helderziende geweest? En zo ja, hoe was dat en zou je nog eens gaan? 

De helderzienden.

De mensen die zich helderzienden mogen noemen zijn over het algemeen hoog gevoelige mensen die bepaalde energieën voelen en zien die niet iedereen ziet. Ze hebben zich daar bij het ontdekken van deze gave meer op getraind en zijn dan ook in staat het te onderscheiden van de stoffelijke energieën die wel iedereen kan ziet. Ze weten de signalen die ze zien en krijgen als zodanig te onderscheiden dat het niet tot het echte leven behoort. Het is dan ook niet een beroep waarvoor je kant en klare opleidingen hebt, waarna je bij afronding het diploma met daarom helderziende krijgt. Het is iets wat je ontdekt en verder uitwerkt als daar je interesse ligt natuurlijk.

In het verleden en toekomst kunnen kijken.

Je hebt verschillende doeleinden waarvoor mensen naar een helderziende gaan. Maar 2 richtingen zijn wel duidelijk, een kijkje in het verleden of een kijkje in de toekomst. Daarnaast hebben mensen natuurlijk verschillende redenen om een helderziende op te zoeken en als het om die niet stoffelijke energie gaat kan een helderziende je in principe altijd wel voorzien van een antwoord. Een rede die ikzelf wel vaker voorbij heb horen komen is de vraag hoe het met een overleden dierbare gaat. Bepaalde vragen die onbeantwoord zijn komt ook veel voor. Maar het connecten met diegene via een helderziende is in de aard veelal waarom mensen een helderziende opzoeken.

Hoe en waar vindt ik voor mij de beste helderziende?

Het feit dat er geen diploma’s of certificaten nodig zijn om het vak als helderziende uit te kunnen voeren maakt dat je er ook rotte appels tussen hebt zitten. Maar laten we wel zijn, die heb je ook in de vakgebieden waar je die documenten wél bij nodig hebt. Belangrijk is dus dat je een goed vooronderzoek doet voordat je met iemand in zee gaat. Een hele goede en veelgebruikte is natuurlijk de mond op mond reclame. Weet jij iemand die wel een een helderziende bezocht heeft, vraag dan zijn of haar mening hierover. Omdat het een bekende van jou is neem je dat dan sneller aan als waarheid.

Doe dus goed je onderzoek maar ga het zeker doen als jij denkt dat het je gaat helpen antwoorden te krijgen op jouw vragen.

Categorie├źn: Blog

0 reacties

Geef een reactie