Heb je al eens van Melano ringen gehoord? Deze ringen zijn dus echt heel bijzonder. Melano ringen zijn namelijk aan te passen aan iedere smaak en ze kunnen, door deze aanpassingen, goed bij iedere outfit. Koop je een nieuwe outfit? Dan bestel je er direct een nieuw steentje bij voor je Melano ringen. Zo heb je altijd precies de juiste kleur aan je vingers. Om je outfit compleet te maken kun je alle Melano sieraden online bestellen. De maten en de mogelijkheden vind je, net als alle accessoires om je sieraden te completeren gewoon ook online.

Er zijn meer Melano sieraden dan alleen Melano ringen

Ben je niet zo'n ringdraagster of heb je meer zin in een schitterend paar nieuwe oorbellen? Goed nieuws! Ook dan kun je heel goed bij Melano terecht. Je koopt op de site, behalve Melano ringen, ook oorbellen, kettingen met hangers en armbanden. Als je wilt kun je een complete set sieraden samenstellen op de site. Kies je dan voor alle sieraden dezelfde steentjes, dan heb je het helemaal goed bekeken. Je komt dan heel voornaam voor de dag. Wil je liever in ieder sieraad weer een ander steentje? Ook dat kan! Het is maar net wat jij mooi vindt en wat bij jou past.

Personaliseer je sieraden zelf

Behalve de sieraden uit de "Twist" serie, waarbij de steentjes gemakkelijk in en uit de sieraden gedraaid kunnen worden, is er ook nog de Globe-serie. Deze serie is uitermate geschikt voor het, op sierlijke wijze, verpakken van kleine materialen in je sieraden. Denk dan bijvoorbeeld aan het vullen van een hanger voor aan een ketting met strandzand, van die laatste fantastische vakantie. Je kunt er zelfs voor kiezen om in deze serie de as van een overleden dierbare te bewaren. Zo heb je diegene altijd bij je. Maar ook steentjes kopen voor deze serie is gewoon mogelijk. Het is, ook hier, maar net wat jij mooi vindt!

Een uniek cadeau voor je beste vriendin

Wil je je beste vriendin eens echt goed laten weten hoe blij je met haar bent? Dan is dit hét moment om eens te kijken op de site van Melano. Je kunt alle mogelijke sieraden, precies in de juiste kleur en maat, daar bestellen. Zo heb je al snel een uniek cadeau in huis om jullie vriendschap te vieren. Natuurlijk zijn deze sieraden ook heel geschikt als cadeau voor je moeder, je schoonmoeder of, ook niet onbelangrijk: voor jezelf!

Categorie├źn: Blog

0 reacties

Geef een reactie