Nu de kerstdagen weer achter de rug zijn, kijkt bijna iedereen weet met veel plezier uit naar Oud en Nieuw. Voor mij is dit een dag met veel gezelligheid, veel vrienden en hier en daar een drankje. In mijn vriendengroep hebben we de gewoonte ons allemaal een beetje chique te kleden om het nieuwe jaar goed in te luiden. Zo hebben we dat ook vorig jaar gedaan. Dat was het plan althans.
Ik was er helemaal klaar voor. Had mijn pak al aangetrokken en was op zoek naar mijn goede herenschoenen.

Nergens te vinden

Overal in het huis heb ik naar mijn schoenen gezocht. Normaal gesproken draag ik wat meer casual schoenen dus ze staan eigenlijk niet vooraan in de kast. Op een gegeven moment herinnerde ik me dat ik mijn schoenen kwijt was. Ik had een leuke bruiloft gehad aan het strand en had mijn schoenen uit gedaan en ergens neer gezet. Ik kon mij niet meer herinneren waar dat was en moest dus op blote voeten naar huis. Al met al wel een leuk verhaal alleen was ik dus vergeten nieuwe schoenen te kopen voor onze Oud en Nieuw traditie.
Uiteindelijk heb ik (omdat alle winkels uiteraard dicht zaten) zwarte sneakers aangetrokken maar ik moet eerlijk toegeven dat het wel een beetje afbreuk deed aan het gevoel en de outfit. Op dat moment was ik vastbesloten nieuwe herenschoenen aan te schaffen

Toch niet weer?

Ik zeg bewust dat ik op dat moment vast besloten was omdat ik het dus dit jaar bijna weer was vergeten totdat een vriend mij er aan herinnerde. Gelukkig ben ik dus voor dit jaar ‘ruim’ op tijd nieuwe schoenen uit te kiezen. Nu heb ik alleen een groot first world probleem. Ik haat het om te winkelen tijdens deze feestdagen drukte. Voor mijn gevoel is dat zelfs nog zacht uitgedrukt. Het is voor mij zelfs zo vervelend dat ik zelfs heb overwogen dan maar weer de zwarte sneakers aan te trekken.

Fantastische ingeving

Gelukkig hoef ik uiteindelijk mijn zwarte sneakers niet aan en kan ik mijn outfit compleet maken omdat ik een geweldig idee kreeg. In deze snelle wereld is er natuurlijk gewoon een first world oplossing voor mijn first world probleem. Het was eigenlijk net zo eenvoudig als je dacht. Ik ben achter de computer gaan zitten en heb mijn schoenen gewoon online besteld. Nu hoef ik me nergens meer druk over te maken en kan ik gaan uitkijken naar een fijne dag.

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie