Pijnboom honing, wellicht heb je hier nog nooit van gehoord. Er bestaan echter heel veel verschillende soorten honingen waar je vast ook nog nooit van hebt gehoord, zoals valleihoning en berghoning. Dit zijn soorten pijnboom honing, maar daarover later meer. Eerst weer even terug naar de pijnboom honing. Dit is Griekse honing dat afkomstig is van een pijnboom die je op Samos kunt vinden. Deze pijnboom honing kun je ook maar in één webshop bestellen, dus het is vrij uniek. De honing kun je ook in verschillende gewichten bestellen. Heb je het nog nooit geprobeerd, maar wil je dit wel graag? Dan kun je eerst een klein formaat bestellen om het uit te proberen. Maar wat is er dan zo bijzonder aan pijnboom honing?

Pijnboom honing is uniek

Pijnboom honing bevat natuurlijke vitamines en mineralen, waardoor het een hoge voedingswaarde heeft. Daarbij is de honing lekker zoet, maar bevat het niet veel suiker. Ook is deze honing 100% natuurlijk. Net werd al even de berghoning en de valleihoning genoemd wat ook pijnboom honing is, maar deze honing kan uit twee verschillende gebieden komen; uit de bergen of uit de vallei. Er zit wel een verschil in deze twee soorten honing. Zo is de berghoning een stuk dunner en de valleihoning juist een stuk dikker. Je kunt de verschillende soorten honing herkennen aan de sticker die je kunt vinden op het etiket. Ook staat de naam vermeld in de titel van de honing. Naast deze soorten honing zijn er nog veel meer soorten honing!

Soorten honing

Er zijn heel veel soorten honing. Een aantal bekende soorten zijn Acaciahoning, citroenhoning, kastanjehoning, oranjebloesemhoning en tijmhoning. Dit zijn slechts een aantal van de talloze soorten honing die er zijn. Neem eens een kijkje op het internet welke honingen er nog meer bestaan, je zult versteld staan van hoeveel verschillende soorten er wel niet zijn. Wil je graag echte honing kopen? Lees dan verder.

Echte honing kopen

Als je echte honing wilt kopen moet je hier vaak online naar op zoek gaan. Je kunt op zoek gaan naar een website die gespecialiseerd is in honing, waar ze ook de unieke pijnboom honing verkopen. Hier kun je echte honing kopen zonder toegevoegde suikers. Je weet dan zeker dat de honing natuurlijk is, echte honing is en ook nog eens gezond is. Daarbij werkt honing ook goed tegen allerlei allergieën zoals hooikoorts. Ga jij voortaan echte honing kopen?

Categorie├źn: Blog

0 reacties

Geef een reactie