Veel evenement zoals, festivals, beurzen en outdoor events worden weer georganiseerd en mogen weer doorgaan. We kunnen weer met meer mensen bij elkaar zijn. Hiervoor wordt veel online geadverteerd, maar dit gebeurt ook veel op straat met behulp vlaggen, flyers en posters.

Posters

Toch blijft de meest voorkomende manier van adverteren toch echt met behulp van posters. Ze zijn eenvoudig in grote getalen te printen en te verspreiden over heel de stad. Zo wordt er vaak naar gekeken terwijl mensen onderweg zijn. Posters laten bedrukken is dé manier om een groot evenement groots aan te kondigen. Zo is iedereen binnen no time op de hoogte van het evenement. Ze worden vaak buiten in bekende borden of frames geplaatst. Posters zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten. Zoals A0, A1, A2, A3, A4 en B2 formaat. Maar ook grotere posters zoals B0 en B1 zijn ook verkrijgbaar en wanneer uw formaat er niet tussen zit kan u zelfs kiezen voor een poster op maat. Zo heeft u altijd een poster naar uw wens. Naast de keuze in formaat kunt u ook kiezen voor verschillende papiersoorten. U kunt de posters laten printen in grote oplages maar ook per stuk. 

Drukbedrijf 

Een bekend bedrijf die veel drukwerk doet is Drukbedrijf. Ze doen onder ander drukwerk voor Suitsupply, Picnic, de Nederlandse Loterij, Albert Heijn en de Randstad. Ze zijn een groep drukwerk liefhebbers die het net anders willen doen dan de rest. Ze bedrukken letterlijk alles op alles. Heeft u een mooi idee of een uitdagende klus dan staan ze graag voor uw klaar! Veel bedrijven en consumenten gingen u voor en hebben goede ervaringen achtergelaten. Ze controleren de bestellingen van top tot teen en zorgen voor het beste drukwerk.

Ander drukwerk 

Naast posters bedrukken Drukbedrijf ook andere producten. Ze bedrukken onder anderen ook stickers, flyers, hoodies, vlaggen, handtags en canvas tassen. Maar dat is niet alles ze bedrukken nog veel meer het is zo gek nog niet te bedenken. Op de site zijn de producten onderverdeeld in 12 categorieën. Huisstijl, promotie, stickers, presentatie, textiel, buitenreclame, kleding, horeca, vlaggen, beurs, relatie en verpakkingen. Kortom na het zien van al deze categorieën kan je wel bedenken dat ze heel veel bedrukken. Dus naast drukwerk voor promotie kunnen ze bij Drukbedrijf heel veel andere producten bedrukken. Ze doen dit allemaal voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hun kwaliteitsnorm op hun drukwerk is namelijk uitzonderlijk hoog. Iedere dag gaan ze voor 100% kwaliteit. Niet alleen het drukwerk heeft een goede kwaliteit, ook binnen het bedrijf en het management streven ze naar een 100%. Alles om te zorgen voor het beste drukwerk voor de klant.

Categorie├źn: Blog

0 reacties

Geef een reactie