Eens in de zoveel tijd heeft het interieur van jouw huis een opknapbeurt nodig. Nou hoef je het niet gelijk heel groots aan te pakken. Een hele verbouwing is niet nodig, of het plan ligt al een tijdje klaar. Dan kan een grote verbouwing altijd nog.

Wanneer je het niet al te groot wilt aanpakken zijn er altijd manieren om met kleine aanpassingen het interieur aan te passen.

Multiplex kan overal

Niet iedereen denkt er gelijk aan, maar multiplex kan overal. Je kan hierbij denken aan het af timmeren van de wanden. Maar ook vloeren en daken. Wat je met multiplex ook kan is het maken van meubels. Denk hierbij aan het maken van een kast. Andere constructies is ook altijd mogelijk. Er zijn verschillende soorten multiplex. Kijk eerst goed wat je met multiplex gaat doen voordat je de keuze maakt welke je gaat gebruiken.

Zo heb je berken multiplex, populieren multiplex, pontprime multiplex gegrond, elliottis, buigtriplex en nog meer soorten.

Een kleur kiezen

Wanneer je jouw interieur een opknapbeurt wilt geven, kan je er ook voor kiezen om de muren te voorzien van een kleur. Maar welke kleur moet je dan kiezen? Kleur heeft namelijk invloed op productiviteit en creativiteit.

Rood is de kleur van passie en emotie, maar stimuleert ook je bloedsomloop en je hartslag. Ja dat doet de kleur rood. Al hoewel te veel rood vermoeiend is voor je ogen kan je wel een kleine portie gebruiken voor een portie adrenaline.

Oranje maakt een creatieveling blij. Dit is de kleur van positiviteit en stimuleert de creativiteit. Ook zorgt de kleur oranje dat je productief blijft en het maakt je vrolijk

Roze is de kleur van harmonie en verbintenis. De kleur verzoent en creƫert vriendschappen. De kleur zorgt ervoor dat je meer in contact staat/voelt met de mensen om je heen.

Groen, de kleur die symbool staat voor fris en jong. De kleur is rustgevend en werkt ook nog eens stress verlagend. Groene tinten zijn ook ondersteuning van doelbewust precisiewerk en ontspant je ogen. Ook haalt het de natuur naar binnen en verkoeling.

Blauw zorgt voor concentratie en geeft rust. De kleur werkt rustgevend en stelt mensen op hun gemak, dat doet de kleur groen ook. Ook komt er evenwicht in de ruimte wanneer je dit combineert met warme tinten.

Paars, de kleur voor out-of-the-box denkers. De kleur staat voor wijsheid en stimuleert de werking van de geest.

Genoeg keus om te kijken hoe jouw interieur een opknapbeurt krijgt.

Categorieƫn: Blog

0 reacties

Geef een reactie