Boetes en onverwachte schade, dat zijn twee van die zaken waar niemand blij mee is. Niemand zit op een onnodige kostenpost te wachten en zou deze dan ook moeten willen voorkomen. In deze blog geef ik een aantal tips om onnodige kostenposten te voorkomen.

Boetes

Boetes zijn domme kostenposten. Ze zijn immers meestal makkelijk te voorkomen. Een van de manieren om boetes in het verkeer tegen te kunnen gaan is het gebruiken van apps of nieuwmedia die informeren waar er flitspalen zijn. Een voorbeeld van een dergelijke applicatie is Flitsmeister. Ook verkeersboetes kunnen makkelijk voorkomen worden door een klein bedrag te betalen voor je parkeerplaats. Heb je geen zin om een parkeerautomaat te zoeken, probeer dan gebruik te maken van een applicatie waarbij je direct kan aanzetten zodra je de auto geparkeerd hebt en heb vervolgens weer kan stoppen en via dezelfde applicatie kan betalen. Een voorbeeld van een dergelijke applicatie is Parkmobile of Easy2Pay. Je kunt echter niet in alle gemeentes gebruik maken van dergelijke applicaties, dus dat is wel belangrijk om in de gaten te houden.

Telefoon

Schade aan een telefoon is erg frustrerend. Het kost je namelijk niet alleen heel veel geld, maar het kan er ook soms voor zorgen dat jij als je foto’s en contacten kwijt bent. De meeste schade kan echter gemakkelijk voorkomen worden door gebruik te maken van een telefoonhoesje. Telefoonhoesjes zijn niet alleen beschermend, maar niet er vaak ook nog erg leuk uit. Twee vliegen in een klap dus. Zoek je nog een Samsung hoesje, bijvoorbeeld Samsung Galaxy A21s hoesjes, kijk dan op case24.com. Ook is de manier dat je met je telefoon omgaat belangrijk. Zo kan je beter geen telefoon in je achterzak stoppen. Met het fietsen kan hij immers eruit vallen waardoor deze beschadigd kan raken of, erger nog, misschien wel verloren raakt. Ook kan je de telefoon onbewust in de wc laten vallen als je deze in je achterzak laat zitten.

Verzekeringen

Voor zaken waarbij de schade op kan lopen tot grote bedragen is het vaak voordelig om een goede verzekering af te sluiten. Verzekeringen kunnen echter ook duur zijn en zodoende wordt er vaak door mensen op bespaard. Echter kan het zo zijn dat je door dit besparen bepaalde situaties niet meer verzekerd. Het is zodoende belangrijk om voor het afsluiten van een verzekering goed te lezen in welke situaties er niet wordt uitgekeerd en in welke situaties wel. Je wilt immers niet negatief verrast worden. Daarnaast is het handig om gebruik te maken van een vergelijkingssite zodat het minder tijd kost om een passende verzekering voor jou te vinden.

Categorie├źn: Blog

0 reacties

Geef een reactie