Al sinds het begin van ons bestaan als mens spelen we spelletjes. Waar het begon met het gebruik van alleen onze omgeving, sloeg dit over naar bordspelletjes. Bordspelletjes worden zeker in Coronatijden steeds meer verkocht. Mens erger je niet, schaken of Monopoly blijven bij iedereen altijd wel de favorieten. Van bordspelletjes zijn wij sinds de uitvinding van het internet over gegaan naar spelletjes op de computer. Dit resulteerde uiteindelijk zelfs in gameconsoles. Dit begon klein met bijvoorbeeld de Nintendo consoles maar al snel ontstonden consoles als Playstation en Xbox. Tegenwoordig zijn er ook erg veel spelletjes te vinden op de mobiel en tablets. Toch zijn er ook nog steeds uitermate veel mensen die nog hun computer gebruiken voor spelletjes. Wat is nou de beste online game optie voor jou? 

 

Het begin, de computer

Computers hebben een flinke geschiedenis met ons. Het is voor velen nog steeds de favoriete manier van gamen. De game computers zijn daarnaast ook nog eens erg goed ontwikkeld. Wil je echt jouw eigen computer hebben? Dan kan dat tegenwoordig ook. Jouw game pc samenstellen en zelf de onderdelen kiezen is een optie wat kwaliteit computerzaken momenteel aanbieden. Hier moet je als computer gamer dus ongetwijfeld gebruik van gaan maken. Het mooiste van games blijft natuurlijk als je het op de computer online met vrienden kan spelen, maar soms een potje alleen spelen is natuurlijk ook leuk!

 

Verschillende consoles

Naast de computer zijn er tegenwoordig ook diverse consoles waardoor je games op tv- of computerbeeldschermen kan spelen. De twee grootste spelers in dit gebied zijn: Playstation en Xbox. Zij bieden een breed aanbod van spellen aan, maar hiervoor heb je uiteraard wel eerst de console met bijbehorende controllers nodig. Dit brengt het echte gamegevoel natuurlijk direct in je woonkamer, maar het nadeel van de consoles is dat het vaak wel een flinke investering is. Dat wat ze wel hebben verbeterd, is dat je momenteel ook veel spellen online op de console kan kopen. Hierdoor hoef je niet meer fysiek naar de winkel om een disc aan te schaffen van jouw nieuwe spel!

 

Elk spel in je broekzak

Voor de mobiele telefoon, maar ook voor tablets zijn tegenwoordig ontzettend veel games te vinden. Of je nou gebruik maakt van een Apple of Android toestel, voor iedereen is er wel iets te vinden. De appstores hebben een duidelijk aanbod, waarin elk speltype per categorie staat aangegeven. Hierdoor kan je als gebruiker makkelijk kiezen in welk spelgenre jij een nieuwe game wil downloaden. Het handige van het gebruik van de telefoon is ook nog eens dat je al deze spellen gewoon in je broekzak hebt zitten. Het enige wat je nodig hebt is een opgeladen batterij en spelen maar!

Categorie├źn: Blog

0 reacties

Geef een reactie