Om deze pagina beter te leren kennen, heb ik besloten een verhaal te schrijven over een van mijn eigen belevenissen zodat jullie mij iets beter kunnen leren kennen.Het zal je misschien verbazen maar ik ga wat vertellen over Calvin Klein boxers.

Een paar jaar geleden was ik op vakantie in Mauritius. Dat is een eiland dat rechts naast Afrika ligt in de oceaan. Het is een prachtige bestemming met witte stranden, palmbomen, dolfijnen en nog meer mooie natuur. Op een gegeven moment ging de wasmachine kapot in ons appartement. Uiteraard zeer onhandig want die dingen gaan altijd kapot als je ze net wil gebruiken. In dit geval wilde ik mijn ondergoed uitwassen omdat ik er bijna doorheen was. Dat kon dus niet en niet veel later bleek dat de wasmachine ook niet snel gerepareerd zou worden.

Wat nu?

Voor de meeste mensen is de oplossing niet zo heel ingewikkeld. Ik moest dus op zoek naar nieuwe boxers. Nu blijkt dit op Mauritius iets ingewikkelder dan gedacht. Het klinkt misschien een beetje overdreven maar ik vind het fijn als mijn onderbroeken van goede kwaliteit zijn. Ik heb het idee dat ik het verschil echt kan voelen. Meestal draag ik Calvin Klein boxers omdat die qua pasvorm lekker zitten en lang mee gaan. Ze zijn iets duurder dan de boxers van wat minder bekende merken maar als ik eenmaal iets heb gevonden waar ik tevreden over ben, blijf ik graag bij dat merk.
Na deze achtergrond informatie met jullie te hebben gedeeld, lijkt het mij logisch dat jullie begrijpen dat ik dus op zoek ben gegaan naar Calvin Klein boxers. Na een halve dag winkel in en winkel uit heb ik deze zoektocht bij een van de laatste winkels opgegeven. Ik kreeg van een van de eigenaren nog wel een goede tip dat ik een op de markt moest kijken want hij wist bijna zeker dat ze ze daar wel zouden hebben.

Op de markt?

Na een tijdje rondlopen op de markt zag ik inderdaad een kraampje met allemaal ondergoed. Helaas hadden ze geen echte Calvin Klein boxers maar de bekende namaak boxers met Calivn Klien er op. Natuurlijk had ik ook al niet meer verwacht ze te vinden en ik had toch echt nieuwe boxers nodig. Sinds die dag ben ik dus ook de trotse eigenaar van Calivn Klien boxers en ik draag ze stiekem nog wel eens. Toch moet ik wel toegeven dat de ‘echten’ nog altijd het lekkerst zitten.

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie